19:00

Wollsjö AIF

Referat: GOF IF - Wollsjö AIF

GOIF - Wollsjö
Det är dags! Matchen som alla har väntat på. Wollsjöpågarna kliver ut sina bilar i ett soligt Flyinge. Många kände att man skulle ta igen förra matchen.
Start elvan var stark idag. Uppvärmningen såg bra ut. Matchen starta. Det var ett ungt GOIF vi fick möta idag, men ack vad deras ena ytter var snabb. Vi var inte helt beredda på hans snabbhet för nästan i början av matchen kommer han förbi och blir fälld och får straff. Nej, nej, nej. Straffen slåss, 1-0 GOIF. GOIF fortsätter att attackera på deras yttre och vi har lite svår med att hålla honom i schack. Det som inte får hända är att vår högerback Morgan kommer haltande, han har slagit upp en gammal skada i höften. Inte mycket senare kommer en annan spelare som vi är beroende av på planen, Tony. Det är också en gammal skada i baksidan lår. Men frukta ej för där var hungrigare Wollsjöpågar på bänken som nästan flög in. Då GOIF kommer till avslut, 2-0. Under tiden som GOIF har gjort dessa mål, har Wollsjöpågarna slitit sig in i matchen. Då Kommer det, en kontring. Fredrick Dilton tar emot bollen, han ser Darlington komma löpandes diagonalt med honom, han slår bollen. Darlington tar emot bollen i farten och drar med sig bollen fram. Han springer förbi han motståndare, målvakten kvar. Då målvakten kommer utspringandes slår Darlington bollen bredvid för att sedan lätt sparka in bollen i mål. 2-1. Vi äger nästan allting i slutet av första halvlek. Då är det halvtid.

Det blir lite taktiksnack och vi känner att vi har denna matchen. Andra halvlek slåss igång. Det börjar lite knarrit för Wollsjö men sedan drar pågarna igång motorerna och börjar spela lita boll. Adam får en frispark då denna tar i muren och ut till hörna. Nu är det krig och bollen ska bara in. Adam slår in bollen Andreas Dilton nickskarvar den vidare till en Darlington som nästan har öppet mål. Han nickar 2-2. En annan hörna slåss av Adam, GOIF nickar bort den, skott kommer som tar på en spelare till kanten där Andreas Dilton är, han tar bollen mott mål. Ett skott kommer. Nu kanske ni tror att jag överdriver men om inte denna räddningen som GOIFs målvakt gör kommer räknas som ett av årets räddningar så vet jag ej. Matchen fortsätter och vi börjar bli lite trötta och långa i laget. Då händer det många saker, nämligen inom cirkeln av 20 minuter blir både Carl, Ali A, Simon, skadade. Vilket gör att vi inte har några avbytare alls. Det slits på planen och vi tappar lite det övertaget vi hade innan och nu är det bara pannben som gäller. Då händer det som inte får hända GOIF kommer och slår in bollen och vi rensar bort den, men det tar på en av våra spelar in i mål. 3-2. Det är också så matchen slutar. Ett surt slut där vi alla kände att vi var mer än värda 0 poäng denna match. Men men det är så fotboll är. Jag vill tacka alla spelare som kämpande ända in i kacklet denna match. Nästa match vi ska spela är mot Svensköp nu på söndag.